LIMINGANLAHDEN LUONTOKESKUS AVAA OVENSA

Uutisia valokuvauksen eri alueilta

LIMINGANLAHDEN LUONTOKESKUS AVAA OVENSA

ViestiKirjoittaja aaro päivämäärä Ke Huhti 02, 2008 4:55 pm

18.03.2008
Liminganlahden Luontokeskus aukeaa 1.4.
LIMINGANLAHDEN LUONTOKESKUS AVAA OVENSA

Liminganlahden Luontokeskus aukeaa jälleen yleisölle ja asiakkaille. Kiinteistön omistaja Limingan kunta ja vuokralainen Ammattiopisto Luovi ovat päässeet ratkaisuun yhteisesti toteutettavasta palvelutasosta. Yhteistyökumppaniksi ja vastuulliseksi toimintojen ylläpitäjäksi tulee Lumian ky. Luontokeskus aukeaa suunnitellusti 1.4.

Liminganlahti on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu lintuvesi ja se kuuluu Natura-ohjelmaan. Liminganlahti sijaitsee Oulun eteläpuolella Limingan, Lumijoen, Kempeleen ja Oulunsalon kunnissa. Luontokeskus on valittu Pohjois-Pohjanmaan matkailustrategiassa sekä VIVA-suunnitelmassa yhdeksi alueen matkailun kehittämiskohteeksi. Luontokeskus sijaitsee Liminganlahden eteläreunalla, osoitteessa Rantakurvi 1.

Luontokeskuksen toiminnasta vastaa kevät-kesä -kaudella 2008 Lumian ky . "Tilauksesta palvelemme myös ruokailu- ja kokousryhmiä ja eri tapahtumia. Alustavia varauksia on jo useita" yrittäjä Kalevi Lämsä Lumianista kertoo. Lumian ky toimii tilausravintolana ja on kuuluisa itse tarhatuista etanoistaan. Luontokeskuksen palveluihin liittyy ensi kesänä myös WWF:n tuottama lintuopaspalvelu. Tavoitteena on pitää keskusta avoinna myös tulevina kesinä.

Liminganlahden luontokeskus on avoinna 1.4.-6.7. joka päivä, 7.7.-10.8. keskiviikosta sunnuntaihin, 11.8.-30.9. tilauksesta. Muutokset mahdollisia.

Lisätiedot ja varaukset: p. 0400-383 600, sähköposti kalevi.lamsa@lumian.fi.
aaro
Site Admin
 
Viestit: 76
Liittynyt: To Tammi 01, 2004 6:33 pm
Paikkakunta: Lumijoki, Finland

Liminganlahden Luontokeskus Galleria

ViestiKirjoittaja aaro päivämäärä Ke Huhti 02, 2008 4:58 pm

aaro
Site Admin
 
Viestit: 76
Liittynyt: To Tammi 01, 2004 6:33 pm
Paikkakunta: Lumijoki, Finland


Palaa alueelle Uutiset, News

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron