lumisoft.fi

voi vittu ruotsiksi

Voi vittu in English with contextual examples - MyMemory

Voi vittu, mikä talo! – Onpahan hieno talo!/ Voi ei mikä talo! (korostava ilmaisu) Voi vittu, että sä oot tyhmä! Vittu mä mitään ole varastanut! – En minä ole mitään varastanut! (käyttö eräänlaisena kieltosanana aggressiivissa) Virpin vittu alkoi supistella ja tajusin Virpin saavan. Mitä vittua sinä teet täällä?

vittu ruotsiksi - Sanakirja.org (suomi-ruotsi)

voi vittu ruotsiksiPipipääolo Pääfoorumi - Haista paska. HaistaPaska.com - Keskustelualue. Foorumi paskanpuhujille ja muille idiooteille > Haista Paska foorumi > Pääfoorumi - Haista paska

Nyt lorahti!: HÄVYTTÖMIÄ SANONTOJA - PILLU

voi vittu ruotsiksiNyt vittu mää osaan kutsua ihmisiä idiooteiksi Saksaksi (Dummkopf), Ranskaksi ( le idiot) ja Venäjäksi (идиот), mut auta armias ku mun pitäis ees kertoa mikä mun nimi on ruotsiks. Englanniksi vois kirjottaa vaikka vittu romaanin, mut ruotsiks edes ikänänsä kertominen on ylitsepääsemätön este.

Finnish profanity - Wikipedia

voi vittu ruotsiksiOpiskelen vaatesanastoa ruotsiksi. Learn with flashcards, games, and more — for free.

vittu - Wiktionary

Sanoja yhteensä 7 800 124.Käännöksiä yhteensä 7 172 577.. Tämän sivun teksti ja äänitiedostot ovat käytettävissä Creative Commons Attribution/Share-Alike

Ruotsin järjestysluvut 1-31 Flashcards | Quizlet

voi vittu ruotsiksiContextual translation of "voi vittu" into English. Human translations with examples: cunt, fuck!, cunts, cheers, butter, fuck you, virastot, fuck you!, do not fuck.

Ilmainen sexivideo seksi ja porno videot

voi vittu ruotsiksivittu suomesta ruotsiksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää 41 kieltä mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja venäjä. Ilmainen sanakirja - kokeile.

Pipipääolo - HaistaPaska.com - Keskustelualue. Foorumi

Ei voi käyttää siis suomen kielen vittu-sanan sijasta. siitä se on meidän kieleen tullut. Vrt. englannin fuck/fucking, joka tarkoittaa nussimista mutta kirosanana käytetään samalla tavalla kuin suomessa vittu/vitun.

mitä vittua nyt taas ruotsiksi

Pussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

Keskustelu - Ruotsinkielisiä kirosanoja? Ja mitä vastaavat

Kävin katsastamassa Punton iisalmessa ja eteeni tullut aura-auto melkein aurallaan törmäsi minuun.

VITTU suomesta ruotsiksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-ruotsi)

voi vittu ruotsiksiMitä vittua nyt taas!? - YouTube mitä vittua nyt taas ministeri mua naurattaa melkei yhtä hyvä ku virve kyllä mua on yks opettaja joskus kutsunu virveks miten voi vääntää minjasta virven

kukkakaali seksi
oho kävi pillu mielessä
tinder treffit kotona
lesbian animal amateur
lesbian kissing domination